Bel: (085) 20 14 802

Alles onder een dak

Het Scheidingsnetwerk, maatwerk voor de laagste prijs

Wij regelen uw scheiding al vanaf € 92,50 per persoon, inclusief persoonlijk advies van onze scheidingsspecialisten en kosten voor de advocaat, de rechtbank en het convenant.

Persoonlijke service en maatwerk bij het Scheidingsnetwerk

Omdat iedere scheiding anders is, bieden wij u begeleiding afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wilt u snel scheiden dan kan dat, heeft u meer advies nodig, bijvoorbeeld over wat te doen met de eigen woning of ander financiële zaken dan hebben wij daarvoor onze specialisten in huis.  

Op één adres uw scheiding snel en goed geregeld voor een ALL-IN prijs

Uniek is dat het Scheidingsnetwerk  alle specialismen in huis heeft die u nodig zijn om uw scheiding te regelen. Wij regelen dus niet alleen uw echtscheiding, zoals de meeste andere aanbieders dat doen maar hebben ook de kennis in huis om al uw vragen over bijvoorbeeld de eigen woning, belasting, pensioen na uw echtscheiding te beantwoorden. Tenzij we voor uw vraag een externe specialist moeten inschakelen zit dit advies inbegrepen in onze all-in prijs. kosten

Persoonlijk contact

Bij het Scheidingsnetwerk heeft u de keuze om alle vragen rond uw scheiding te bespreken op een van onze kantoren of indien u uw scheiding extra snel wilt regelen en alles liever vanuit uw woonkamer regelt  via skype.

Onze vakgebieden

Over Scheidingsnetwerk
Scheidingsnetwerk hanteert ALL-IN tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan Wij regelen uw scheiding al vanaf € 92,00 per persoon, inclusief persoonlijk advies van onze scheidingsspecialisten en kosten voor de advocaat en de rechtbank en het convenant.
Contact
Scheidingsnetwerk kunt u bereiken per e-mail:
of telefonisch: (085) 20 14 802