Bel: (085) 20 14 802

  • Start
  • Financieel
  • Alimentatie herberekenen

Alimentatie herberekenen

Indien uw financiële omstandigheden zijn gewijzigd na vaststelling van het te betalen bedrag aan alimentatie, kunt u opnieuw laten berekenen of het vastgestelde bedrag nog wel up-to-date is zodat u deze kunt laten wijzigen.

Indien u werknemer bent, kan het Scheidingsnetwerk deze berekening al voor u maken voor slechts € 100,00. Daarnaast wordt u geadviseerd over de mogelijkheid en kansen om een verzoek tot wijziging bij de rechtbank in te dienen.

Het wijzigingsverzoek

Wij zullen in eerste instantie het wijzigingsverzoek als nieuw alimentatievoorstel neerleggen bij de alimentatie gerechtigde, gaat hij of zij hiermee akkoord dan kan het voorstel door jullie beiden worden ondertekend en hebben jullie een overenkomst dit rechtsgeldig is.

Indien de alimentatie gerechtigde niet akkoord zullen de met ons samenwerkende advocaten het wijzigingsvoorstel voorleggen aan de rechtbank en deze verzoeken het nieuwe alimentatiebedrag conform ons voorstel vast te stellen.

De kosten van de procedure bij de rechtbank

Wij rekenen een vast bedrag om uw zaak te behartigen bij de rechtbank wij zullen hierover voor de aanvang van de procedure met u een afspraak maken, op deze manier komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

HERBEREKENING MAKEN

Offerte aanvragen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Inkomen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Offerte van een specialist over

Invalid Input

Gegevens over de opdracht

Invalid Input

Ontvang gratis het E-Book "Wij gaan scheiden en wat nu" met waardevolle tips om uw scheiding goed te regelen

Wij verwerken uw gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Lees meer

Over Scheidingsnetwerk
Scheidingsnetwerk hanteert ALL-IN tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan Wij regelen uw scheiding al vanaf € 92,00 per persoon, inclusief persoonlijk advies van onze scheidingsspecialisten en kosten voor de advocaat en de rechtbank en het convenant.
Contact
Scheidingsnetwerk kunt u bereiken per e-mail:
of telefonisch: (085) 20 14 802