Mediation Pakket

MEDIATION TOTAAL PAKKET

Samen met een gecertificeerde mediator jullie echtscheiding regelen
Een echtscheiding is een moeilijke en emotionele periode in je leven. De gemoederen kunnen makkelijk oplopen. Wij weten dit met meer dan 10 jaar ervaring in het regelen van echtscheidingen en begrijpen jullie situatie als geen ander. Onze ervaren mediators kunnen het verschil maken tussen een vechtscheiding en op een goede manier afscheid nemen van elkaar. Zij helpen jullie om tot afspraken te komen en leggen deze samen met jullie vast in een convenant en indien van toepassing het ouderschapsplan.

Wat biedt het mediation totaal pakket

Het mediation totaal pakket biedt u een een volledig door een MFN mediator begeleide echtscheiding voor een vaste prijs. Onze ervaren mediators kunnen het verschil maken tussen een vechtscheiding en op een goede manier afscheid nemen van elkaar. Zij helpen jullie om tot goede afspraken te komen en leggen deze samen met jullie vast in een convenant en indien van toepassing het ouderschapsplan en alimentatie berekening.

Hoe werkt het?

Een scheiding aanvragen bij het scheidingsnetwerk.nl is eenvoudig, jullie drukken hieronder op de knop “scheiding aanvragen” en vullen het formulier scheiding aanvragen in”. Hierna openen wij voor jullie het dossier en nemen contact op met jullie om de procedure en jullie wensen betreffende de echtscheiding met jullie door te nemen. Hierna ontvangen jullie de toegang tot de reeds gedeeltelijk ingevulde vragenlijsten “vragen voor het opmaken van het convenant” en indien van toepassing het ouderschapsplan en alimentatieberekening. In deze formulieren worden alle vragen gesteld die nodig zijn om goede conceptstukken voor jullie op te maken die de mediator met jullie zal bespreken. Na jullie definitieve akkoord zal onze advocaat de definitieve stukken opmaken die na ondertekening door jullie zal worden ingediend bij de rechtbank. Nadat de scheiding is uitgesproken zal onze advocaat de echtscheiding voor jullie inschrijven in de gemeente waar jullie zijn getrouwd. Hierna zijn jullie defintief gescheiden.

Hebben jullie een eigen woning?

Onze erkende hypotheek adviseurs rekenen geheel vrijblijvend voor jullie de hypotheek mogelijkheden na de echtscheiding uit. Zo weet je snel of het mogelijk is om na de echtscheiding een andere woning te kopen of de huidige woning te behouden.

Zijn de kosten van een echtscheiding met een mediator niet erg hoog?

Onze Full-Service dienstverlening heeft een vast all-in tarief, zodat jullie van te voren weten waar jullie aan toe zijn en niet voor nare financiële verrassingen komen te staan

Willen jullie graag eerst kennis met ons maken?

Het is mogelijk om vrijblijvend een online kennismakingsgesprek met een scheidingsadviseur aan te vragen. Jullie adviseur neemt dan contact met jullie op om al jullie vragen te beantwoorden. Dit gesprek is gratis en zal tussen 10 en 30 minuten duren. Jullie kunnen bij de opmerkingen aangeven wanneer jullie dat het beste uit komt.

OFFERTE AANVRAGEN

UW GEGEVENS

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiding aanvragen

Aanvrager 1

Aanvrager 2

Hebben jullie minderjarige kinderen
DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
Wij verwerken jullie gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Lees meer...

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.