Online Mediation Pakket

Het Online Mediation Pakket

Samen met een gecertificeerde mediator jullie echtscheiding regelen
Een echtscheiding is een moeilijke en emotionele periode in je leven. De gemoederen kunnen makkelijk oplopen. Wij weten dit met meer dan 10 jaar ervaring in het regelen van echtscheidingen en begrijpen jullie situatie als geen ander. Onze gecertificeerde mfn mediators kunnen het verschil maken tussen een vechtscheiding en op een goede manier afscheid nemen van elkaar. Zij helpen jullie Online om tot afspraken te komen en leggen deze samen met jullie vast in een convenant en indien van toepassing het ouderschapsplan.

Hoe werkt het?

Een scheiding aanvragen bij het scheidingsnetwerk.nl is eenvoudig, jullie drukken hieronder op de knop “scheiding aanvragen” en vullen het formulier scheiding aanvragen in”. Hierna openen wij voor jullie het dossier en nemen contact op met jullie om de procedure en jullie wensen betreffende de echtscheiding met jullie door te nemen. Hierna ontvangen jullie de toegang tot de reeds gedeeltelijk ingevulde vragenlijsten “vragen voor het opmaken van het convenant” en indien van toepassing het ouderschapsplan en alimentatieberekening. In deze formulieren worden alle vragen gesteld die nodig zijn om goede conceptstukken voor jullie op te maken die de mediator met jullie zal bespreken. Na jullie definitieve akkoord zal onze advocaat de definitieve stukken opmaken die na ondertekening door jullie zal worden ingediend bij de rechtbank. Nadat de scheiding is uitgesproken zal onze advocaat de echtscheiding voor jullie inschrijven in de gemeente waar jullie zijn getrouwd. Hierna zijn jullie defintief gescheiden.

Zijn de kosten van een echtscheiding met een mediator niet erg hoog?

Bij het Scheidingsnetwerk krijgt jullie begeleiding van een ervaren gecertificeerde mfn mediator, een expert in het begeleiden van scheidingsprocessen. De scheidingsspecialist staat u beiden vanaf het begin bij met het regelen van uw scheiding en met het opmaken van de benodigde documenten.

Onze Full-Service dienstverlening heeft een vast all-in tarief, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent en niet voor nare financiële verrassingen komt te staan

Willen jullie graag eerst kennis met ons maken?

Het is mogelijk om vrijblijvend een online kennismakingsgesprek met een scheidingsadviseur aan te vragen. Jullie adviseur neemt dan contact met jullie op om al jullie vragen te beantwoorden. Dit gesprek is gratis en zal tussen 10 en 30 minuten duren. Jullie kunnen bij de opmerkingen aangeven wanneer jullie dat het beste uit komt.

OFFERTE AANVRAGEN

UW GEGEVENS

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiding aanvragen

Aanvrager 1

Aanvrager 2

Hebben jullie minderjarige kinderen
DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
Wij verwerken jullie gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Lees meer...

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.