Scheiden met Begeleiding

Scheiden met hulp van een ervaren scheidingscoach

Jullie hebben samen besloten om te scheiden en hebben geen recht op gesubsidieerde rechtsbijstand en hebben geen minderjarige kinderen . Jullie weten wat jullie willen en willen de scheiding snel en goed regelen en niets over het hoofd zien. Met het Begeleidingspakket ontvangen jullie een op maat gemaakt convenant aan de hand van jullie wensen.

Hoe werkt het?

Een scheiding aanvragen bij het scheidingsnetwerk.nl is eenvoudig, jullie drukken hieronder op de knop scheiding aanvragen. en vullen het formulier scheiding aanvragen in”. Hierna openen wij jullie dossier en nemen contact op met jullie om de procedure en jullie wensen betreffende de echtscheiding met jullie door te nemen. Hierna ontvangen jullie de toegang tot de reeds gedeeltelijk ingevulde vragenlijst “vragen voor het opmaken van het convenant”. In dit formulier worden alle vragen gesteld die nodig zijn om een goed convenant op te maken. Zo kunnen jullie ook niets vergeten.
Na ontvangst van jullie gegevens maken wij een op maat gemaakt convenant. Dit convenant zal met jullie worden doorgenomen door de scheidingscoach. Na jullie definitieve akkoord zal onze advocaat de definitieve stukken opmaken die na ondertekening door jullie zal worden ingediend bij de rechtbank. Jullie hoeven hier niet zelf heen.

Full-Service dienstverlening

Bij het Scheidingsnetwerk krijgt u begeleiding van een ervaren scheidingsspecialist, een expert in het begeleiden van scheidingsprocessen. De scheidingsspecialist staat u beiden vanaf het begin bij met het regelen van uw scheiding en met het opmaken van de benodigde juridische documenten, zoals het convenant.

Onze Full-Service dienstverlening heeft een vast all-in tarief, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent en niet voor nare financiële verrassingen komt te staan

Willen jullie graag eerst kennis met ons maken?

Het is mogelijk om vrijblijvend een online kennismakingsgesprek met een scheidingsadviseur aan te vragen. Jullie adviseur neemt dan contact met jullie op om al jullie vragen te beantwoorden. Dit gesprek is gratis en zal tussen 10 en 30 minuten duren. Jullie kunnen bij de opmerkingen aangeven wanneer jullie dat het beste uit komt.

OFFERTE AANVRAGEN

UW GEGEVENS

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiding aanvragen

Aanvrager 1

Aanvrager 2

Hebben jullie minderjarige kinderen
DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
Wij verwerken jullie gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Lees meer...

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.