Professionals

Bij een echtscheiding komen een hoop dingen op u af om te regelen. Uw convenant en eventueel uw ouderschapsplan hoeft u natuurlijk niet zelf te maken. Laat dit vooral over aan een professional. Bovendien zit het opstellen van deze documenten bij de meeste bedrijven toch al vaak bij de prijs inbegrepen. Wanneer u het toch zelf probeert, is de kans groot dat de stukken juridisch gezien niet geschikt zijn, onjuist zijn of in uw nadeel werken. Dit neemt niet weg dat u wel zelf bepaalt wat de inhoud van uw convenant en ouderschapsplan is. Wanneer u aangeeft wat u wilt, kan een professional uw wensen, op een juridisch juiste wijze, verwerken.

Bij het Scheidingsnetwerk zijn diverse professionals aangesloten, die samen als een team u optimaal helpen. U heeft in een keer contact met een advocaat, een mediator en een scheidingscoach. Er wordt gebruik gemaakt van online hulpmiddelen zoals Skype, zodat u vanaf iedere plek uw zaken kunt regelen, zelfs vanuit het buitenland. Als u het persoonlijke contact verkiest, dan bent u welkom bij ons op kantoor. U weet tevoren waar u financieel aan toe bent door een offerte aan te vragen.

Intake

We zullen u als eerste vragen om een intakeformulier in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u invult, zullen wij concept scheidingsstukken voor u opstellen en digitaal aan u toesturen. U kunt deze controleren en eventueel aanvullen. Vervolgens zal er een afspraak op kantoor of via Skype worden ingepland om de stukken met u te bespreken. We geven u uitleg hoe de procedure eruit komt te zien. De  stukken worden gecontroleerd of ze juist en volledig zijn en of u beiden achter de afspraken staan zoals ze in de stukken zijn opgenomen. Vervolgens krijgt u van ons de definitieve stukken, die u gevraagd wordt te ondertekenen en samen met de benodigde aktes (per post) in te leveren.

Rechtbank

Wanneer alle stukken zijn ontvangen kan het verzoekschrift voor uw scheiding bij de rechtbank worden ingediend en is het wachten op de uitspraak. Zodra de beschikking door de rechtbank is afgegeven en u heeft aangegeven het eens te zijn met de uitspraak, kan de scheiding definitief worden gemaakt door inschrijving van uw scheiding in het register van de burgerlijke stand.

OFFERTE AANVRAGEN

UW GEGEVENS

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.