Wie zijn wij?

Goedkoopscheiden.nl is een initiatief van het Scheidingsnetwerk. Het Scheidingsnetwerk is een landelijk werkend samenwerkingsverband van echtscheidingsspecialisten zoals scheidingscoaches, mediators, advocaten, fiscaal specialisten. Door deze samenwerking kunnen wij u een efficiënte dienstverlening bieden met alle benodigde diensten onder één dak, voor een scherpe all-in prijs.

Onze visie

De visie van Goedkoopscheiden.nl is simpel. Wij staan tegen een vast all-in tarief voor u klaar om te zorgen dat u als ex-partners met elkaar kunt blijven communiceren en doen er alles aan om een vechtscheiding te voorkomen.

Onze geschiedenis

Na een lange en slepende echtscheidingsprocedure en vele torenhoge declaraties van advocaten bedacht de oprichter van het Scheidingsnetwerk, Leon Veringmeier, dat zijn scheiding ook minder stressvol, beter en goedkoper had kunnen zijn als de advocaten meer kennis van menselijke communicatie en financieel inzicht hadden gehad. Met zijn achtergrond als directeur van de hypotheekketen Partners in Financiële Planning besloot hij in 2010 het Scheidingsnetwerk op te richten. Dit netwerk is er voor iedereen die op een zo soepel mogelijke manier wilt scheiden tegen een vaste, schappelijke prijs.

Het huidige Scheidingsnetwerk

Tegenwoordig is het Scheidingsnetwerk uitgegroeid tot een bedrijf met vele samenwerkingsverbanden. Wij werken samen met gerenommeerde advocaten, MfN geregistreerd mediators, fiscaal specialisten en relatietherapeuten en hebben veel ervaring in huis. Onze cliënten zijn van harte welkom op ons kantoor, maar hebben ook de mogelijkheid om via het internet hun scheiding vanuit elke gewenste locatie in Nederland bij ons te regelen.

Uw scheiding regelen in uw eigen omgeving

In de loop der tijd zagen meer en meer cliënten de meerwaarde van onze werkwijze in. Tegenwoordig begeleiden en regelen wij de scheidingen van honderden cliënten per jaar. Wij werken er op dit moment hard aan om op steeds meer plaatsen in Nederland vestigingen en bezoekadressen te realiseren om zo onze cliënten dicht bij huis te kunnen helpen.

Waarom Goedkoopscheiden.nl?

Wij bieden u:

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang gratis het E-Book “Wij gaan scheiden en wat nu”, met waardevolle tips om uw scheiding goed te regelen.