Bel: (085) 20 14 802

Hij wil niet dat ik verhuis!

Na de scheiding komt er vroeg of laat een moment dat een van de partners wil verhuizen. Als de kinderen bij jou wonen en er is sprake van gezamenlijk gezag, dan kan dat niet zomaar. Bij Willemijn en Martin kwam er bijna gedonder van.

Lees meer

… en mannen van Mars.

De gevleugelde uitspraak is: vrouwen komen van Venus en mannen van Mars. Het geeft uitdrukking aan de enorme verschillen in hoe mannen en vrouwen de wereld ervaren. En het is de bron voor misverstanden en voor het vastlopen van relaties.

Lees meer

Echtscheiding en de Belastingdienst

Bij een echtscheiding maar ook als u gescheiden gaat wonen valt er van alles te regelen. Waar je in geen geval op zit te wachten is een blauwe envelop in de brievenbus met een onaangename verrassing. Zorg daarom dat ook de Belastingdienst tijdig juist geïnformeerd is. Dan is er zelfs nog een voordeeltje te behalen. 

Lees meer

Kraakt het na carnaval?

Het beeld dat carnaval voor hele volksstammen uit Brabant en Limburg bij de buurvrouw in bed eindigt is bovenslootse onzin. Of in Randstedelijk jargon: het is een hoax, fake news. Toch? Nou….niet echt.

Lees meer

Scheiden: wat kost dat?

Het Scheidingsnetwerk verzorgt uw scheidingsaanvraag al vanaf € 92,50 per persoon, inclusief advocaatkosten en griffierechten, dus geen nare financiële verrassingen. Dat is uitzonderlijk, want een klassieke echtscheidingsprocedure kan flink in de papieren lopen.

Wat zijn normaal de kosten van een echtscheiding en wat betaalt u bij Scheidingsnetwerk? We geven een overzicht van de grootste kostenposten.

Het Scheidingsnetwerk hanteert all-in tarieven, geen verrassingen achteraf.

Lees meer

Scheiden na de skivakantie

De vakantie is weer voorbij. Iedereen is weer opgeladen, vol energie om een nieuw jaar met uitdagingen tegemoet te gaan. Toch? Helaas, voor sommigen is de vakantie het begin van het einde. Het einde van een langdurige relatie of een huwelijk.

Lees meer

Offerte aanvragen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Inkomen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Offerte van een specialist over

Invalid Input

Gegevens over de opdracht

Invalid Input

Ontvang gratis het E-Book "Wij gaan scheiden en wat nu" met waardevolle tips om uw scheiding goed te regelen

Over Scheidingsnetwerk
Scheidingsnetwerk hanteert ALL-IN tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan Wij regelen uw scheiding al vanaf € 92,00 per persoon, inclusief persoonlijk advies van onze scheidingsspecialisten en kosten voor de advocaat en de rechtbank en het convenant.
Contact
Scheidingsnetwerk kunt u bereiken per e-mail:
of telefonisch: (085) 20 14 802